Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte welke ontwikkelingen er bij Alprocon Slagharen B.V. plaats vinden.

Nieuwe timesaver voor het verkorten van de doorlooptijden.

Om de huidige doorlooptijden te kunnen verkorten heeft Alprocon Slagharen B.V. geïnvesteerd in een nieuwe Timesaver voor het afbramen, schuren en finishen van de gesneden producten.

Nadat de producten door de machine zijn gegaan worden deze automatisch weer naar de operator gebracht door middel van een lopende band. Dit verhoogt de productiviteit en het gebruikersgemak enorm.

Vacature Projectleider M/V

Alprocon Slagharen BV is een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van klant specifieke producten uit staal, aluminium en RVS.

Wegens toename van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar:

Projectleider M/V

Als projectleider ben je bij ons verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen omtrent een project. Dus van binnenkomst order tot aan het contact met de klant na levering van het product.

In deze functie zal je constant overleg hebben met de planning, de inkoop en natuurlijk de werkplaats om zo er voor te zorgen dat alles loopt volgens de afspraak met de klant. Op deze manier kun je dus ook tijdig in grijpen en bij sturen wanneer je een bedreiging voor de afgesproken levertijd of kwaliteitsafspraak ziet.

De persoon die wij zoeken voor deze functie beschikt over de volgende capaciteiten:

–          Je bent stressbestendig

–          Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit

–          Je kunt overzicht houden

–          Je kunt snel schakelen tussen de verschillende taken

–          Je werkt gestructureerd zodat het voor ons allemaal inzichtelijk is wat de status is van een project

–          Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal

–          Je kunt goed overweg met  Microsoft Word en Microsoft Excel

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière, herken jij jezelf in de bovenstaande punten, ben je niet bang voor vieze handen en is multitasken jou op het lijf geschreven neem dan contact op met Tim Bril via tim@apc-bv.nl

Alprocon Slagharen B.V. investeert in machinepark

Vanaf week 8 wordt ons machinepark uitgebreid met een CMA TRD CNC Drilling Machine!

Deze machine gaat u helpen om de doorlooptijd te verkorten en de maatvastheid nog constanter te houden dan dat u al van ons gewend bent.

Producten tot 6000 x 600 x 400 mm (LxBxH) worden met uiterste precisie en hoge snelheid bewerkt. Boren frezen, tappen en vloeiboren alles is mogelijk in staal, aluminium en RVS.

Bekijkt u hier het filmpje en u zult overtuigd zijn dat Alprocon Slagharen B.V. wederom bewijst de ideale partner te zijn voor uw projecten!

TRD Hi Res