Kwaliteit & Certificering

Home»Kwaliteit & Certificering

Alprocon Slagharen BV. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, vandaar dat al onze producten standaard volgens de NEN-EN-1090 worden behandeld om de kwaliteit voor de klant te garanderen.
Vanzelf sprekend stopt het certificeren bij Alprocon Slagharen BV. niet bij de NEN-EN-1090, en zijn wij vooruitstrevend in het zoeken naar verbeteringen.
Met twee IWT-ers (International Welding Technologist) en één IWS-er (International Welding Specialist) beschikken wij over de juiste kennis en kunde om aan uw kwaliteitseisen te voldoen.

De lasprocessen die wij binnen onze organisatie beheersen zijn:

  • (Puls) MIG lassen
  • (Puls) MAG lassen
  • Gerobotiseerd MIG/MAG lassen
  • Tig lassen

Door deze processen “slim” in te zetten realiseren wij een  economisch en kwalitatief goed product volgens de wensen van de klant.

Doordat staal in de praktijk niet samengaat met aluminium en RVS tijdens de productie, zijn de processen die nodig zijn voor het verwerken van stalen producten 100% afgescheiden van de processen die nodig zijn voor het verwerken van producten uit RVS en aluminium. Dit door middel van een muur die ons pand in twee delen deelt.
Door dit zo te hebben gerealiseerd gaat de kwaliteit per product uit een specifiek materiaalsoort omhoog. Denk bijvoorbeeld aan “roestvorming” bij RVS doordat gereedschappen die op staal zijn gebruikt vervolgens op RVS zijn gebruikt. En insluitsels bij aluminium door dezelfde reden.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons op nemen.